Despre noi

Totul a pornit în anul 2017, în cautarea unui chiptuning "safe" pentru Hyundai Tucson 1.6 TGDi. În Romania, toate atelierele specializate nu aveau dezvoltat un astfel de soft pentru acest model, operațiunea executandu-se pe răspunderea noastră. Mai mult, trebuia demontat ECU și intervenit asupra lui. Acest aspect ne-a pus multe semne de întrebare și, astfel, am căutat în Europa și am găsit DTE Systems. Am comandat Power Control și Pedal Box pentru Hyundai Tucson și, după 3 luni de îndelungi testări, am fost foarte multumiți de performanțele obținute și astfel, societatea Nikaia Inter Serv a devenit Exclusive Gold Dealer a produselor DTE Systems.

Bun venit în lumea DTE Systems - Nikaia Inter Serv
Producătorul german de top în tuningul de performanță și al pedalei de accelerație


DTE Systems GmbH dezvoltă, produce și vinde sisteme de optimizare a performanței pentru mașini, camioane și tractoare. Cu produsul de chiptuning PowerControl pentru mașini, se poate reduce consumul de combustibil cu până la 20% iar cu PowerControl PDX pentru camioane se reduce consumul de combustibil cu aproximativ 12%. Un alt produs oferit de DTE este PedalBox: Tuning pentru pedala de accelerație, pentru toate autoturismele cu accelerator electronic. PedalBox scurtează timpul de reacție al clapetei de accelerație ceea ce duce la o îmbunătățire remarcabilă a accelerației, cu până la aproximativ 10%.

Pietre de hotar ale DTE Systems

În 1996, Patrick van Drunen a pus bazele unei afaceri de succes: tehnicianul de tuning a adus DTE Systems GmbH la viața și a început prin fabricarea unor module de chiptuning. În cațiva ani, baza de clienți, echipa și productia au crescut rapid.
În 2003, van Drunen a îmbinat departamentele de dezvoltare și producție în modernul parc de afaceri Recklinghausen Ortloh. Zece ani mai târziu, compania s-a mutat într-o cladire moderna de afaceri și productie, pe strada Maria-von-Linden, și astfel departamentele de dezvoltare, producție și logistică au fost unite sub un singur acoperiș. DTE a dezvoltat un concept spațial eficient care îmbină fluxul de lucru și necesitățile clienților într-o manieră modernă. Și cu dinamometrele de la MAHA și trei stații de asamblare, DTE este în masură să își deservească clienții în maniera ideală. Datorită producerii cablurilor și modulelor la nivel intern, toți clienții pot conta pe un proces de producție rapid iar DTE va indeplini cu usurință cele mai înalte standarde de calitate.
La nivel internațional, DTE continuă să se extindă de la inființare printr-o retea puternică de comercianți, produsele DTE sunt prezentate în prezent pe patru continente, în 62 tari.
Din 2016, clienții DTE se bucură de avantajul unui website revizuit. În plus, produsele DTE pot fi configurate individual pentru o și mai bună performanță a vehiculului.

Scopul nostru: Performanță mai bună și siguranță

Siguranța este un aspect foarte important în procesul de fabricare a produselor noastre. Dovada siguranței este faptul că putem deja să furnizăm produse DTE PowerControl pentru 3.300 vehicule, însoțite de certificate de aprobare. În plus, suntem membru al Asociației Tunerilor Auto VDAT, respectând standarde calitative înalte.
Exemple care confirmă calitatea ridicată a produselor noastre sunt componente precum carcasa din aluminiu rezistent la caldură, procesoare de înaltă performanță, oferirea posibilității de realizare a calculelor în timp real și mufe de conectare la calitatea oferită de producatorul echipamentului original.

Managementul Calității DTE

S-a efectuat un audit intern de către RWTÜV Systems GmbH în conformitate cu standardele ISO 9001 în 2003, și un al doilea în 2006 de către TÜV Austria. În baza acestor verificări oferim aceste certificate TÜV pentru sistemul nostru de tuning, care sunt necesare în Germania și în alte țări.